TAKWIM MEMANAH / ARCHERY EVENTS

Memaparkan senarai takwim kejohanan memanah yang bakal berlangsung. Turut memaparkan kursus memanah, kejurulatihan, kehakiman dan yang berkaitan dengan sukan memanah di seluruh negara.

Sekiranya anda ingin memaklumkan tentang kejohanan atau kursus berkaitan memanah yang berlansung di tempat anda, sila klik di “Create an Event” untuk menyiarkan maklumat kejohanan atau kursus tersebut.

Hulu Langat Open Archery Championship 2022

Kompleks Sukan Majlis Perbandaran Kajang Seksyen 15, Bandar Baru Bangi

Persatuan Memanah Daerah Hulu Langat (HLA) dengan kerjasama Persatuan Memanah Selangor (SELAR) dan Majlis Sukan Negeri Selangor (MSNS); akan menganjurkan KEJOHANAN MEMANAH TERBUKA HULU LANGAT 2022 pada 07 hingga 12 Jun 2022 bertempat di Kompleks Sukan MPKj, Seksyen 15, Bandar Baru Bangi.

Kejohanan Memanah Remaja Kebangsaan Siri 2/2022

IPG Kampus Pendidika Islam Bandar Baru Bangi, Selangor

Persatuan Memanah Selangor (SELAR) dan Persatuan Memanah Kebangsaan Malaysia (NAAM) sebagai penganjur bersama, akan menganjurkan Kejohanan Memanah Remaja Kebangsaan Siri 2/2022 mengikut tentatif seperti berikut: Tarikh : 14 hingga 18 Disember 2022. Lokasi : IPG Kampus Pendidikan Islam, Bandar Baru Bangi, Selangor MAKLUMAT KEJOHANAN MEMANAH REMAJA KEBANGSAAN SIRI 2/2022 Anjuran Persatuan Memanah Selangor (SELAR) & […]

Kejohanan Memanah Selangor Juniors+ Siri 1/2023

Kompleks Sukan MSN Nilai Persiaran Perbandaran, Nilai, Negeri Sembilan

Persatuan Memanah Selangor dengan kerjasama Majlis Sukan Negeri Selangor (MSNS), akan menganjurkan KEJOHANAN MEMANAH SELANGOR JUNIORS+ SIRI 1/2023 mengikut tentatif seperti berikut:

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist