TAKWIM MEMANAH / ARCHERY EVENTS

Memaparkan senarai takwim kejohanan memanah yang bakal berlangsung. Turut memaparkan kursus memanah, kejurulatihan, kehakiman dan yang berkaitan dengan sukan memanah di seluruh negara.

Sekiranya anda ingin memaklumkan tentang kejohanan atau kursus berkaitan memanah yang berlansung di tempat anda, sila klik di “Create an Event” untuk menyiarkan maklumat kejohanan atau kursus tersebut.

Kejohanan Memanah Kebangsaan 2024 Siri 2

Presint 5, Putrajaya Putrajaya

Persatuan Memanah Putrajaya (PMWPP) dan Persatuan Memanah Kebangsaan Malaysia (NAAM) sebagai penganjur bersama akan menganjurkan Kejohanan Memanah Kebangsaan 2024 Siri 2 pada 1 - 5 Mei 2024 di Putrajaya.

Sepang Archery Team Championship 2024

SAM Bandar Baru Salak Tinggi Sekolah Agama Menengah Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Selangor

Persatuan Memanah Sepang (SEARCH) akan menganjurkan kejohanan memanah Sepang Archery Team Championship 2024, dari 10 - 12 Mei 2024 di SAM Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Selangor

Kursus Asas Kejurulatihan Memanah Siri 5/2024

Sekolah Kebangsaan Saujana Impian SK Saujana Impian, Kajang, Selangor

Persatuan Memanah Daerah Hulu Langat (HLA) dengan kerjasama Persatuan Memanah Selangor (SELAR) menganjurkan Kursus Asas Kejurulatihan Memanah dari 18-19 Mei 2024 di SK Saujana Impian, Kajang.

Malaysian Armed Forces Open Archery Championship 2024

Stadium Memanah Pengkalan TLDM Stadium Tertutup Memanah, Lumut, Perak

Persatuan Memanah ATM (PMATM) akan menganjurkan Kejohanan Memanah Terbuka ATM 2024 pada 22-26 Mei 2024 di Stadium Memanah Pengkalan TLDM, Lumut.
Open Tournament

Kejohanan Memanah Kebangsaan Bawah 12 & 15 Tahun 2024 Siri 1

Universiti Islam Pahang Sultan Ahmad Shah (UniPSAS) UniPSAS KM 8 Jalan Gambang, Kuantan, Pahang

Persatuan Memanah Negeri Pahang akan menganjurkan kejohanan bawah 12 dan 15 tahun peringkat kebangsaan pada 24-26 Mei 2024 bertempat di Universiti Islam Pahang Sultan Ahmad Shah (UniPSAS).

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist